Brouwtoren - Proeflokaal

Proeflokaal

Bier drinken tussen de gisttanks

Het proeflokaal bevindt zich ín de brouwerij. Terwijl jij geniet van Brouwtoren bier, zijn de brouwers aan het brouwen en zit je tussen de gisttanks, fusten bier en zakken mout.

Brouwtoren is gevestigd in Nijmegen-Oost, aan de Waldeck Pyrmontsingel. Vanaf 1908 werd dit iconische pand bewoond door drankenhandel Peeman, totdat wij hier in juni 2020 onze deuren openden.

Hier kan iedereen genieten van Brouwtoren bier! Van vrijdag tot en met zondag zijn we geopend en ben je van harte welkom. In het weekend wordt er gebrouwen en kan je de brouwers vragen stellen over de bieren en het brouwproces.

Nieuwsgierig wat je bij ons kunt proeven? Bekijk onze kaart. Er zijn overigens ook online cadeaubonnen te koop, die je kunt besteden in het proeflokaal.

Proeverij

Bij de proeverij krijg je voor € 28,- per persoon in verschillende rondes vier grote glazen van onze vaste bieren, proef je de twee nieuwe smaken van dat moment en krijg je een snack naar keuze. Per biertje krijg je een toelichting over het ontstaan en de smaak van het bier.

Reserveer nu
Proeverij

Groepen

Ben je op zoek naar een leuk en dorstlessend uitje? Of zoek je een fijne locatie voor een vergadering of feest? Voor vriendengroepen, collega's en alle andere groepen hebben wij een speciaal aanbod.

Bekijk groepsaanbod
Groepen

Nieuwe bieren proeven

In het proeflokaal kun je naast onze vaste bieren, nieuwe smaken proeven en beoordelen. Op basis van de reacties gaan we de bieren steeds verder verbeteren. Samen maken we de smaak van Nijmegen.

Nieuwe bieren proeven

Borrelhap

Natuurlijk heb je zin in een goede borrelhap als je bier drinkt. We bieden borrelplanken in samenwerking met Made by Marn, droge worst van Harms Hoeve en bitterballen, kaassoufflés en friet van onze overbuurman Corry.

Borrelhap

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Brouwtoren verkoopt online cadeaubonnen die je kunt besteden in ons proeflokaal. Bepaal bij je aankoop zelf de hoogte van het bedrag.

Koop een cadeaubon
Cadeaubon