Proeflokaal

Bier drinken tussen de gisttanks

Het proeflokaal bevindt zich ín de brouwerij. Terwijl jij geniet van Brouwtorenbier, zijn de brouwers aan het brouwen en zit je tussen de gisttanks, fusten bier en zakken mout.

Brouwtoren is gevestigd in Nijmegen-Oost, aan de Waldeck Pyrmontsingel. Vanaf 1908 werd dit iconische pand bewoond door drankenhandel Peeman, totdat wij hier in juni 2020 onze deuren openden.

Hier kan iedereen hier genieten van Brouwtoren bier! Van donderdag tot en met zondag zijn we geopend en ben je van harte welkom. In het weekend wordt er gebrouwen en geven de brouwers rondleidingen aan iedereen die meer wil weten over Brouwtoren en het brouwproces.

Nieuwsgierig wat je bij ons kunt proeven? Bekijk onze kaart.

Nieuwe bieren proeven

In het proeflokaal kun je naast onze vaste bieren, nieuwe smaken proeven en beoordelen. Op basis van de reacties gaan we de bieren steeds verder verbeteren. Samen maken we de smaak van Nijmegen.

Nieuwe bieren proeven

Proeverij

Kun je niet kiezen of ben je gewoon benieuwd naar onze verschillende smaken? Bestel dan een proeverij met vijf proefglaasjes naar keuze.

Proeverij

Borrelhap

Natuurlijk heb je zin in een goede borrelhap als je bier drinkt. We bieden borrelplanken in samenwerking met Made by Marn, droge worst van Harms Hoeve en bitterballen en friet van onze overbuurman Corry.

Borrelhap

Groepen

Wil je met een groep komen en net wat extra’s toevoegen aan jullie bezoek? Dat kan! Onder begeleiding van een van onze brouwers kun je een rondleiding krijgen, meebrouwen en genieten van een proeverij.

Neem contact met ons op