Proeflokaal

Bier drinken tussen de gisttanks

Het proeflokaal bevindt zich ín de brouwerij. Terwijl jij geniet van Brouwtorenbier, zijn de brouwers aan het brouwen en zit je tussen de gisttanks, fusten bier en zakken mout.

Brouwtoren is gevestigd in Nijmegen-Oost, aan de Waldeck Pyrmontsingel. Vanaf 1908 werd dit iconische pand bewoond door drankenhandel Peeman, totdat wij hier in juni 2020 onze deuren openden.

Hier kan iedereen hier genieten van Brouwtoren bier! Van donderdag tot en met zondag zijn we geopend en ben je van harte welkom. In het weekend wordt er gebrouwen en geven de brouwers rondleidingen aan iedereen die meer wil weten over Brouwtoren en het brouwproces.

Nieuwsgierig wat je bij ons kunt proeven? Bekijk onze kaart. Er zijn overigens ook online cadeaubonnen te koop, die je kunt besteden in het proeflokaal.

Nieuwe bieren proeven

In het proeflokaal kun je naast onze vaste bieren, nieuwe smaken proeven en beoordelen. Op basis van de reacties gaan we de bieren steeds verder verbeteren. Samen maken we de smaak van Nijmegen.

Nieuwe bieren proeven

Proefplank

Kun je niet kiezen of ben je gewoon benieuwd naar onze verschillende smaken? Bestel dan een proefplank met vijf proefglaasjes naar keuze.

Proefplank

Borrelhap

Natuurlijk heb je zin in een goede borrelhap als je bier drinkt. We bieden borrelplanken in samenwerking met Made by Marn, droge worst van Harms Hoeve en bitterballen en friet van onze overbuurman Corry.

Borrelhap

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Brouwtoren verkoopt online cadeaubonnen die je kunt besteden in ons proeflokaal. Bepaal bij je aankoop zelf de hoogte van het bedrag.

Koop een cadeaubon
Cadeaubon

Proeverij

Vanaf vier personen kun je genieten van een uitgebreide proeverij. Voor € 25,- per persoon krijg je in verschillende rondes vier grote glazen van onze vaste bieren en proef je de twee nieuwe smaken van dat moment. We leggen per bier uit wat het is en nemen jullie mee voor een rondleiding in de brouwzaal en het verhaal van de brouwerij. Uiteraard mét een biertje in de hand.

Neem contact met ons op
Rondleiding