Brouwtoren - Vacature barmedewerker
Vacature barmedewerker

Vacature barmedewerker

In juni 2020 openden we de deuren van onze vernieuwde brouwerij mét proeflokaal in hartje Nijmegen-Oost. Het proeflokaal is inmiddels een plek geworden waar bierliefhebbers graag komen. Nu willen we het proeflokaal verder uitbouwen en zijn we op zoek naar barmedewerkers.

Functie

In de functie van barmedewerker zorg je ervoor dat het proeflokaal een prettige plek is waar mensen graag komen. Je zorgt dat onze gasten zich thuis voelen, ziet wat zij nodig hebben en presenteert enthousiast de bieren uit de brouwerij. Als je het leuk vindt kan je ook meehelpen met het organiseren van evenementen.

Taken en verantwoordelijkheden

- Bemannen van de bar

- Opnemen en uitserveren van bestellingen, binnen & buiten

- Uitserveren van proeverijen, met toelichting per bier

- Organiseren van evenementen

Onze ideale barmedewerker

- Maakt makkelijk contact met gasten

- Is enthousiast, zelfstandig en proactief

- Heeft voorliefde voor bier

Wat bieden we je?

- Salaris conform horeca-CAO

- Flexibele uren

- Een plek om je te ontwikkelen in een groeiend proeflokaal op A-locatie

- Voor horeca begrippen gunstige werktijden

- Een ongedwongen sfeer met collega's die ook van bier houden

Locatie

Brouwtoren is gevestigd in Nijmegen-Oost, aan de Waldeck Pyrmontsingel. Het proeflokaal bevindt zich ín de brouwerij. Terwijl bezoekers genieten van Brouwtorenbier – tussen de gisttanks, fusten en zakken mout - zijn de brouwers aan het brouwen.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over Brouwtoren, kun je terecht op brouwtoren.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Darren Besselink via +31621987906. Zie jij jezelf in deze rol en ben je beschikbaar? Solliciteer dan nu en mail je motivatie naar darren@brouwtoren.nl.